Vréneli Stadelmaier 

Vréneli is auteur, spreker en coach. Met haar bedrijf She-Consult traint en coacht ze hoogopgeleide vrouwen met loopbaanvragen. 

Ze schreef de bestsellers 'Fuck, die onzekerheid' en 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid'. Beide boeken heeft ze verwekt tot een theatercollege.

De theatercolleges (zie video hieronder) zorgen voor herkenning. Voor emotie in de zaal, maar ook voor humor en energie.  Hoewel vrouwen zich meer aangesproken zullen voelen, zijn de colleges ook zeer geschikt voor mannen.  Het theatercollege ‘Een slimme meid’ is met name leuk voor twee generaties: vaders en dochters, de de 50+ manager met zijn/haar jongere collega.

Vréneli geeft ook masterclasses o.a. op het thema onzekerheid, strategisch opereren, loopbaanontwikkeling en work-lifebalance.

Voor haar werk ontving Vréneli in 2015 de Joke Smit-prijs. De Joke Smit-prijs is een Nederlandse regeringsprijs, bestemd voor een persoon, groep of instantie die een fundamentele bijdrage levert aan de verbetering van de positie van vrouwen in Nederland.

inzetbaarheid

dagvoorzitter

theatercolleges

workshop

lezingen

coach

thema's

feminisme

carrière

imposter syndrome

 
 

Video

 

Opdrachtgevers

logo rabobank.png
logo LUMC.png
logo GGZE.png
logo amc.jpg