Marian Mudder 

Marian Mudder is actrice, auteur, spreker en lifecoach. Ze geeft theatercolleges, masterclasses en lezingen en is in te zetten als dagvoorzitter. Marian is in vele toneelproducties te zien geweest en heeft aan een groot aantal televisieseries meegewerkt. Ze kreeg landelijke bekendheid met haar rol van Vera Prins in de serie Baantjer. Ze is regelmatig te horen als voice-over en ze is de stem van een aantal audio-boeken.  

 

In 2009 is haar debuut Geluksblind verschenen, gevolgd door De perfecte minnares, Volgende keer bij ons en de thriller Opium. Haar laatste boek Sofasessies, hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet verscheen in mei 2017. Hierin doet Marian openhartig, persoonlijk en humoristisch verslag van haar zoektocht naar goede hulp in therapieland. Samen regisseur Koos Terpstra bewerkte ze het boek tot een voorstelling waarmee ze twee jaar lang in de theaters te zien was. In haar nieuwste boek Wat ik eerder had willen weten, een gebruiksaanwijzing voor je hoofd dat in september 2020 uitkomt geeft ze beproefd advies over hoe je zo stressvrij mogelijk door de moderne wereld kunt navigeren. Wat ik eerder had willen weten is genereus, verstandig en sluit aan op de huidige tijdgeest.

 

Ook dit boek wordt bewerkt tot een voorstelling. 

 

Marian geeft ook workshops over persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, waarbij de thema’s levensangst, burn-out en stressvrij leven centraal staan. 
 

inzetbaarheid

coach

workshop

lezingen

dagvoorzitter

thema's

psychologie

spiritualiteit

stresshantering

 persoonlijke

ontwikkeling 

burn out

acteren